Rólunk

Schmidt Andrea Julianna 

ZEKI Oktatási Központ vezetője és tulajdonosa.

A ZEKI Oktatási Központ tanmenetének alapötlete is tőle származikamelyet tapasztalt szaktanárokkal dolgozott ki részletesen. E munka során részt vett a feladatsorok, minidolgozatok, tételek összeállításában is.

Az oktatásszervezés mellett a szülőkkel is kapcsolatot tart, akik gyakran fordulnak hozzá a felvételivel kapcsolatos kérdéseikkel, ezért mindig figyelemmel kíséri az adott év felvételi folyamatait.

Ezeket a tapasztalatokat felhasználva adta ki eBookját, ami elsősorban azoknak a szülőknek szól, akik most felvételiztetik gyermeküket. Ez az első könyve, de ezt megelőzően több cikket is írt már a témában.
Felvételizik a gyerekem – Mit tehetek szülőként, hogy segítsem céljai elérésében? /Érdekel/

Szakmai végzettségei – képesített kereskedő, programozó, informatikus és rendszerinformatikus – segítik abban, hogy koordinálni tudja a vállalkozását, és emellett még maradjon ideje az írásra és a gyereknevelésre is.

Budapesten él párjával és legkisebb gyermekével, hiszen a nagyok már kirepültek. Nyitott, közvetlen, nyugodt típus, ez hasznára van a vállalkozásában is, mert ennek köszönhetően könnyen teremt kapcsolatot a szülőkkel és a gyerekekkel egyaránt.

_______________________________